1944415.jpg

Syksy on vuodenajoista ehdoton suosikkini.Sehän kyllä näkyy jo pyykkinarultammekin, syksyn värit hehkuvat meillä ympäri vuoden. Mikään ei kuitenkaan mielestäni voita tällaisia kirkkaita värikkäitä syyspäiviä. Aamulla satoi kaatamalla vettä joskus ennen kahdeksaa, mutta sitten kirkastui ja päivästä tuli mitä kaunein. Nyt kuitenkin jo tuulee melkoisen reippaasti, joten väriloisto saattaa parin päivän kuluttua olla muutaman metrin lähempänä maan pintaa.

1944433.jpg

Väriloistoa tuli ihailtua ja kuvattuakin muutaman tunnin ajan. Seuraava syksyn nautinto, jota myös aina odottelen on kahisevissa keltaisissa lehdissä kahlaaminen. Sitä pitää vielä muutama päivä odotella, mutta jos ei rupea aivan kaatamalla satamaan niin toivoa siitäkin on. Sadevesi sitten kuitenkin melkoisen nopeasti lehdet litistää ja tekee tahmaisiksi ja ruskeiksi, mutta nautittava on kun mahdollisuus aukeaa.

Mahtaakohan syksyn ihailuuni liittyä se, että olen syksyllä syntynyt ja kuulemma syntyessäni on ensilumikin maahan satanut? Kukapa tuon tietäisi.