Minut on kuulemma haastettu paljastamaan seitsemän faktaa itsestäni. Kuulostaa äkkiseltään helpolta, mutta hetken mietittyäni  vähän vaikeammalta ja vielä hetken pohdittuani yhä vain pahemmalta, joten lienee parasta aloittaa ennen kuin alkaapi kuulostaa ylivoimaiselta. Siispä asiaan sen suremmitta pohtimisitta ja ilman sen kummempaa tärkeysjärjestystä.

1. Minulle tärkeää on perheeni. Siihen kuuluu itseni lisäksi ukkoseni, neljä nousevaa nuorta ja pari kappaletta ( toistaiseksi ) nuorison mielitiettyjä. Kaksi vanhinta on jo lennähtänyt omin pesiinsä, kolmas kuikuilee koipi oven raossa ja neljäs vielä muutaman vuoden taitaa kuulua muonavahvuuteemme.

2. Pidän väreistä, valoista, muodoista ja kaikesta näkyvästä. Värit saavat olla värikkäitä, oranssia, ruskan värejä, keltaista. punaista hiukan violettia ja mustaakin, mutta sininen ei minulle kolahda.

3. Harrastan valokuvausta, käsitöitä, lörpöttelyä ja asioiden ihmettelyä.

4. Haluan löytää kauneutta ympäristöstäni olematta kaunosielu. Kaunista voi olla repsottava portti, känkkärämänty, vanha mummo, ihmiset torilla tai vain autio katu. Juuri siksi yritän valokuvissanikin rajata ja rajautua yksityiskohtiin, sellaisiin jotka ovat joka päivä siinä, mutta joita ei vain kukaan huomaa.

5. Inhoan hellettä ja väentungoksia. Molempia välttelen parhaani mukaan sikäli kuin vain mahdollista. Jahka joudun niitä sietämään, saatan muuttua sietämättömäksi.

6. Tunnen itseni sosiaaliseksi erakoksi. Viihdyn hyvin samanhenkisten seurassa, mutta olen huono hakeutumaan sinne. Menetettyäni monia läheisiä ihmissuhteita muuttokuormien pällä matkustettuani, lähimmäisiä  hautaan saatettuani ja varsinkin hyvän ystäväni itsemurhan jälkeen olen tullut hiukan liiankin varovaiseksi sitoutumaan uusiin ihmissuhteisiin.
Harjoittelen kuitenkin koko ajan loppuelämäni varalle.

7. En osaa laulaa, soittaa enkä ylipäätään nauttia musiikista. Olen varmaankin Euroopan epämusikaalisin henkilö, jolta puuttuvat aivoista kaikki musiikkia vastaanottavat solut. Ympäristönikin sen tietää ja nauraa sille, paitsi silloin kun yritän laulaa suljetussa autossa. (siitäs saavat !)