662992.jpg
Löytyipäs oivallinen kuva, joka sopii juuri tämän päivän kohdalle. Itse asiassa aika kauniskin kuva, kun ei ajattele, että siinähän se on meidän rasvainen paistinpannumme likoamassa tiskipöydällä fairykylvyssään.

Koko päivän on tuon tuostakin sataa ropsauttanut, välillä kovaa ja välillä vieläkin kovemmin. Söko polveni rupesi taas päivällä reistaamaan, ja sehän tässä kiukuttaakin. Polvessa on vanha vaiva kai jo vuosien takaa. Viime vuonna se äityi kiukkuiseksi, lääkäri laittoi lähetteen tähystykseen. Melkoisen pikaisesti tuli sairaalasta vastaus, että on täällä sairaampiakin, eivätkä ottaneet edes katsoakseen. Tänä keväänä polvi hirmustui vieläkin kiukkuisemmaksi. Välillä oikenee, välillä ei. Samoin tekee tuon koukistumisen kanssa. Vähänkään enemmän, lue yli puoli kilometriä, jos erehtyy kävelemään herkeää vielä särkemäänkin niin ettei meinaa henkeä saada vedettyä. Pari viikkoa sitten kun en enää kyennyt kävelemään tökkäsi tohtorimme siihen kortisonia. Kipu asettui sillä kertaa, vaikka kolina ja tuntemukset jäivätkin. Nyt olen yrittänyt hiipiä jalallani niin varoen kuin suinkin, jottei uudelleen ärtyisi, No kaikesta varovaisuudestani huolimatta kipu alkoi taas tänään töissä ja nyt sitten doupataan taas. Turha mainitakaan, että olen tietenkin töissä suurimman osan aikaa jaloillani. Ainoa hyvä puoli, jos nyt niin voi sanoa, on että olen kuitenkin douppauksen puoliammattilainen ja osaan itseäni puoskaroida vähän liiankin hyvin.

Nyt kuitenkin odottelen sitkeästi kutsua hospitaaliin.Parin viikon päästä alkaisi kesälomamatkakin, mutta hirvittää suorastaan lähteä kävelykunnottomana maailmalle.Voihan korppu.

Nyt juuri muuten tuo sade taukosi ja taivaalle nousi upea puolikaaren muotoinen kaksoissateenkaari. Tosi hieno ja kirkas. Pitänee istuskella ja ihailla sitä.