Onhan tätä jo odoteltukin. Koko päivän on ollut ohutta yläpilveä, pikkuisen viileämpää ja kaikin puolin mukava sunnuntaikeli. Kuopuksen syntymäpäiville oikein oivallinen puutarhakekkeripäivä. Nyt hiukkasen vaikuttaa siltä, että yöllä saattaa vaikka ropsauttaa vettä Jess!

Kuopus oli itse löytänyt Dansukkerin nettisivuilta prinsessakakun ohjeen. Hiukan epäilin lopputulosta, mutta siitä tuli tosi hieno ja hyvän makuinen. Ohjeessa sanottiin vadelmahilloa. Siinä ensimmäinen kompastuskiveni, sillä omaa vattuhiloa ei ole ja kaupan on kyllä melkoisen äkkimakeaa. Keksin sitten sekoittaa puolet kaupan sokerisylttyä ja puolet vauvanpurkista kuningatarsosetta. Tosi oivallinen sekoitus. Ei liian makea ja sopivasti kostea kostuttamaan kakkupohjankin mukavaksi. Tukevan varteni keventämiseen ei tietenkään maailman parasta tarjottavaa, mutta onneksi on noita suitakin niin, ettei siitä nokkaa kohden ylettömästi riittänyt.

Kaiken kaikkiaan ihan mukava päivä, joskin hiukan haikeakin. Kuopus on nyt ohittanut lastenkutsuiän ja sellaiset ovat siis meidän huushollissa taaksejäänyttä elämää.